Bilverkstad Solna

Komplett service för bilen

TJÄNSTER

VI KAN ERBJUDA ETT BRETT TJÄNSTEUTBUD FÖR DIN BIL

Här på verkstaden i Solna kan du få hjälp med många olika tjänster som rör din bil. Våra mekaniker har god utbildning och se till att du får den hjälp du behöver snabbt och effektivt!

 

Verkstadstjänster

Service av AC: Vi reparerar, fyller på och servar alla typer av AC-system. Våra mekaniker är certifierade och ser till att hanteringen och eventuella reparationer sker på ett säkert och även miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar: Utöver vanliga personbilar kan vi även bistå med service av mindre lastbilar med vikter på upp till tre och ett halvt ton.

Reparation: Är det någonting som har gått sönder på din bil? Lämna in den till oss så ser vi till att den blir reparerad och fungerar som den ska. Det kan gälla allt från slitna bromsskivor till en hackande växellåda.

Service: Vi servar din bil efter originaltillverkarens rekommendationer. Vid avslutad service får du en stämpel i protokollet och behåller din nybilsgaranti, precis som hos en originalverkstad för just ditt bilmärke – med skillnaden att vi tar lägre priser.

Däckservice

Fyrhjulsinställning: Bilar med fyrhjulsdrift måste ibland justera hur hjulen är vinklade mot vägen. Detta för att minska överdrivet slitage och försämrad styrförmåga. Orsakerna till att grundinställningarna inte längre är som de ska kan vara många; att du kört in i någonting, att du kört med ojämnt lufttryck under en längre period eller att det bara beror på allmänt slitage. Oavsett skäl så kan vi hjälpa dig med att ställa in din fyrhjulsdrift så att den fungerar perfekt igen!

Däck/Däckhotell: Vi byter, säljer och ser till att dina däck har rätt däcktryck. Vid ett eventuellt däckbyte kan vi även erbjuda oss att förvara däcken över vintern/sommaren inför nästa däckbyte. En smidig lösning som gör att du själv inte måste göra plats för fyra däck i garaget eller på vinden.

Kundservicetjänster

Släcka 2:or: Vi löser eventuella 2:or som du fått på besiktningen. Vi åtgärdar problemet och är även auktoriserade av Transportstyrelsen att släcka anmärkningen efter utförd service.

Snabbservice: Snabbservice innebär att du hos oss även har möjlighet att bara åka förbi verkstaden på drop-in om du har några mindre fel som du vill få åtgärdade. Beroende på plats och tid kan vi förhoppningsvis ta hand om ditt problem direkt, förutsatt att det endast gäller enklare reparationer.

Billackering 

I vår verkstad kan vi lacka om din bil noggrant med hög precision. Vi använder oss av den senaste tekniken och har mångårig av lackering vilket ger ett perfekt slutresultat som kommer hålla länge. Vi hjälper även dig mindre lackskador vid till exempel parkeringskador och dyligt.

Biltvätt och rekond

Vi utför en effektiv och miljövänlig biltvätt med hjälp av ånga. Vi erbjuder också oerhört noggranna rekondtjänster som gör din bil som ny.  

Vi erbjuder ett brett utbud av verkstadstjänster