Bilverkstad Solna

Komplett service för bilen

BILSERVICE SOLNA

TITTA FÖRBI DIN LOKALA VERKSTAD FÖR SERVICE

Kontakta oss när det återigen börjar bli dags för att lämna in bilen på service. Våra kunniga och pålitliga fordonsmekaniker servar alla typer av bilar och ger dig en godkänd stämpel i servicekortet efter utfört arbete samt en bibehållen nybilsgaranti.


Vi servar din bil efter tillverkarens schema och ser till att allting är som det ska innan vi släpper iväg dig igen. Dyker det upp större eller mindre komplikationer ser vi till att boka in en tid för att justera dessa så snabbt som möjligt. Fyll i kontaktformuläret eller ring oss på 010-172 25 00 så bokar vi in en tid eller återkommer med en offert.

verktyg

Måste man inte använda originalverkstaden?

Ofta är priset högre på originalverkstäder och det kan även vara svårare att hitta tider som passar. Det går lika bra att lämna in bilen på service hos oss. Vi har heltäckande kunskaper om bilservice och våra utbildade fordonsmekaniker har även nischade specialkunskaper som ibland kan vara nödvändiga för att lösa mer komplicerade problem. Vi följer såklart biltillverkarens serviceprotokoll och stämplar servicekortet när vi är färdiga. Nybilsgarantin gäller efter en utförd service hos oss och vi kan även bistå med en rad andra verkstadstjänster om behovet skulle uppstå.

 

 

Regelbunden service förlänger bilens livslängd!